Задържани са трима мъже за кражби на автомобили. Това съобщиха от пресцентъра

...
Задържани са трима мъже за кражби на автомобили. Това съобщиха от пресцентъра
Коментари Харесай

Закопчаха трима автоджамбази

Задържани са трима мъже за кражби на коли. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Специализираната полицейска интервенция против незаконни похищения над моторни транспортни средства е осъществена на територията на ОДМВР – Варна, взаимно със чиновници на Групово дело „ Национална полиция ” и ТСБОП. В хода на полицейските дейности, в местността Манастирски хълм бил задържан 45-годишен варненец, престъпно проявен и осъждан, открит като причинител на кражба на лек автомобил „ Фолксваген ” в к.к. Златни пясъци.

При последвалите оперативно-издирвателни действия бил арестуван и 37-годишен от Ловеч, съпричастен към осъщественото закононарушение. На два адреса в града и в два автомобила, употребени от арестуваните, са открити и конфискувани голям брой съоръжения за отключване и привеждане в придвижване на МПС. Открит е и откраднатият автомобил.

Работата по документиране и доказване на незаконната активност продължава под надзора на Районна прокуратура – Варна. С повдигнато обвиняване и мярка за неотклонение до 72 часа е 45-годишният мъж, 37-годишният е арестуван с полицейска мярка до 24 часа. 

В ареста е и 38-годишен мъж, престъпно проявен и осъждан, който откраднал лек автомобил „ Фиат ”, паркиран на паркинг на бул. „ Княз Борис I ” в регионалния град. Автомобилът е открит и върнат на притежателя. По случая е формирано досъдебно произвеждане. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР